maanantai 15. kesäkuuta 2009

Loppumetrit ja masterointi Sundi Coop-studiolla Savonlinnassa


Projekti jatkui taustalaulujen, vierailevien artistien ja miksausten merkeissä. Ensimmäinen naislaulaja Himanes julkaisulla ikinä on mikkeliläinen laulun harrastaja Hanne Pesonen, joka tulkitsee levyllä toispuoleisen rakkaustarinan Rokkikukko yhdessä Akin kanssa. Ehkä yllättävä, mutta mielestäni erittäin onnistunut veto.
Levyn nimikkoraidan tulkitsee itseoikeutetusti äänittäjämme Rattuksen Jake ja meininki on sen mukainen! Kolmas vierailija on jo edellisellä 7. aalto -albumilla soitellut pianisti Tapio "Fabio" Nykänen. Ammattimuusikon statuksestaan huolimatta oli Fabio heti valmis tulemaan avuksi. Suuret kiitokset kaikille edellä mainituille!
Äänitysten jälkeen yllätys, yllätys tekele miksattiin. Homman hoiti tyylikkäästi Jake, joka sai vain muutaman vinkin itse biisien tekijöiltä ja soittajilta.
Kun levylle tulevat biisit ja järjestys oli ratkaistu, täräytin Savonlinnaan Valtosen Tuomon pajalle pistämään biisit CD-formaattiin sopiviksi. Tuomo teki sen, mitä pitikin, hyvältä soundaa! Nyt voi rauhallisin mielin jäädä odottelemaan levyjen saapumista painosta.
Ensimmäiset maistiaiset laitetaan MySpaceen vielä ennen juhannusta.

Aurinkoista levynodotusta ja kesää,

Mikkelissä 15.6.09

Saku

Ei kommentteja: