keskiviikko 20. toukokuuta 2009

Kultalevyn" työstö jatkuu... (16.5.2009)



Ai mikä kultalevy? Bassoneuvos ja allekirjoittanut luonnollisesti aloitti levyn äänitykset, alku oli vähintäänkin tahmea (kts alla. Himanes - Studio - la 2.5.2009). Siinä tuli eittämättä mieleen, että mitenhän tää tästä nyt sujuu? No, rauhoittelin tilannetta toteamalla, kultalevy tästä tulee joka tapauksessa!
Tahmea alku oli vain hämäystä, pohjat onnistui vähintäänkin erinomaisesti! Nyt oltiin jo kitararaitojen parissa, paikalla Himanen bros ja "tuottajina" loppu Himanes ryhmä sekä mielipiteensä aina rehellisesti esille tuova manageri Viljo.
Aki vanhempana aloitti kitaroinnit, ranteet jäykkänä muutaman tunnin ja velipoika vuoroon. Tarkkaa tikutusta, ehkä jotain uuttakin juttua, vaikutti hyvältä.
Äänittäjä Jake lopetteli omalta osalta päivän, kuten oli sovittu ja porukka ryhtyi järjestelemään kuvaussessiota, olihan nyt harvinainen tilanne, koko bändi samaan aikaan samassa paikassa.
Valokuvauksen jälkeen oli hyvä mennä jatkamaan kitarointia, äänittäjän paikalla häärivät Sutinen ja mä. Riku innostui soittelemaan jo sunnuntaiksi suunniteltuja äänityksiä, klo 22, 12 tunnin päivän jälkeen oli hyvä lähteä lepäämään, aamulla jatketaan heti kympiltä.
Ei varmaan mikään yllätys, mut pakko se on sanoa, et tulossa on kaikkien aikojen paras Himanes levy ikinä! Monen monta rautaista biisiä, joista pitäisi vielä muutama karsiakin. Vaikea tehtävä, ainakaan tässä vaiheessa ei edes keskinkertaisia biisejä löydä hakemallakaan. Parempi näin.

Saku

Ei kommentteja: